Priporočena, 2020

Izbira Urednika

Kako izklopiti funkcijo Facebook Chat Seen

Nisem proti Facebooku videl funkcijo, vendar je večina uporabnikov zagotovo. Razlog je vdor v našo zasebnost.

Facebook chat videl funkcija omogoča vašim prijateljem vedeti, če ste si ogledali njihovo sporočilo ali ne. Včasih vidimo sporočilo, vendar se ne moremo takoj odzvati, zaradi česar se oseba na drugi strani lahko počuti užaljeno. Da bi se izognili tem situacijam, lahko to storite.

Izklopite funkcijo Facebook Chat Seen Feature, tako da namestite Facebook Hide Seen, priročno razširitev za Chrome.

Za ljudi, ki uporabljajo kateri koli drug brskalnik, je najboljša rešitev, da začnete uporabljati Facebook v Chromu.

  • Tukaj je povezava, prenesite razširitev od tukaj.
  • Namestite ga.
  • Končal si.
Sedaj, tudi če vidite sporočila, vaši prijatelji ne bodo obveščeni o »Seen Feature«. Kljub temu boste še vedno prejemali prikazano funkcijo, kadar vaši prijatelji vidijo vaša sporočila.

Upam, da boste to objavo uporabili.

POGLEJ TUDI:

Kako skriti svoj seznam prijateljev Facebook

Prenesite svoje podatke iz Googla, Facebooka in Twitterja

Posodobljeno dne: april 2014

Top